2009. március 29., vasárnap

Könyvek újra....

Sajnabajna panelban lakunk és időnként "selejtezni" kell a könyveket. Amiket már kinőttünk, nem használunk, azokat felajánlom cserére, hátha még valaki örül neki.

A Filcből, fából-hoz nincs már meg az összes szabásminta, de még így is van jónéhány, amit lehet használni. Azt gondolom kincsértéke van.

A Mókás bábokat sokat és előszeretettel használtam, báboztunk rengeteget, de a 14 éves fiam és a 17 éves leányom már nem akar.

Amúgy pedig már rutinból nyomom a bábkészítést, tehát az unokám bábjaihoz már nem kell könyv. :o))


A Művészetek, mesterségek könyvek 1-2. osztályosoknak szerintem szenzációs. Egyszerűen sajnáltam kidobni. Feladatokon, énekeken... keresztül ismerteti meg hazánk hagyományait, kézműves dolgait. Teljesen szűz... örömmel vettem volna, ha használják az iskolában, de hááát nem.
Alatta ami fénylik, az a Start 1. német könyv 2 kazettás hanganyaga. Hátha valaki éppen erre vágyik.
Ami érdekel...., minden ami patchwork (már úgyis kiderült, hogy mániákusan gyűjtöm a patchwork-dolgokat, amiket nem én készítek :D)... vagy csipkék... horgolt 3 D-s angyalka... alkudozó-képes vagyok. :D
Camea

4 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Éredekel a mókás bábok vagy a filcből, fából , amelyiket lehet. Mit kérsz értük?

Névtelen írta...

Mit kínálsz? :D
Lonci! szép színes filcanyagot elfogadnék, mert a hobbifilc az semmire nem jó, és nálunk meg másikat nem lehet kapni. De tudom, hogy azzal Te is dolgozol.
Szóval.... mit kínálsz, aztán alkuszunk! :D

Camea

Lonci (Győr) írta...

Ok!
Akkor küldök filceket. Amilyenem van azokból mindegyikből kb A4 -es méretben ha elég értük, vagy nagyobbat szeretnél? Sötétbarna, vil.barna, narancs,világoszöld, , piros, rózsaszín két árnyalat, középkék, sötétkék, padlizsánlila,drapp. Ennyi színem van.
Írd meg a címedet és küldöm.

Névtelen írta...

Írtam emailt.