2009. április 23., csütörtök

Könyvek











Sziasztok!




A következő könyveket szeretném elcserélni: Anthony Horowitz: A Sólyom gyémántja, Homályos nyomok, Kettes számú közellenség. Illetve Tolvaly Ferenc: Tibetben a lélek.




A könyvek kifogástalan állapotban vannak, azaz nincsenek szamárfülek és még csak be sincsenek törve. Anthony Horowitz könyvei tinikrimik de én magam is jól szórakoztam rajtuk 25 évesen. Az író angol és nemrégiben ment az egyik könyvének a filmváltozata is az egyik csatornán. Kortárs és szerintem kiváló humora van.
Tolvaly Ferenc könyve már egy igazi regény, egy valódi utazás a saját lelkünkbe is.
Amit keresek: könyv :)
Umberto Eco: Baudolino
Joanna Harris: Rúnajelek, The Evil Seed, Partvidékek
És keresek még gyöngyöket, főleg csiszolt üveggyöngyöt, de persze meg tudunk beszélni mindent. Amit cserélni tudok még rengeteg szalvéta. Írjatok ha érdekel valakit valami :)
Moncsi




3 megjegyzés:

Monika írta...

Ui.: Ha valaki szívesen kínál értük bármi mást csak írjatok. Mindenféle patchwork is érdekel és a fűzött gyöngyékszerek is... :)
Moncsi

Kiss Éva írta...

Szia!
Tolvaly Ferenc: Tibetben a lélek könyv érdekelne.
Töröm a fejem mit tudnék felajánlani érte ... :-)

Monika írta...

Szia,
Örülök, hogy érdekel. Nyugodtan írj ha van valamid amitől szívesen megválsz. A hobbijaim (amihez keresek "hozzávalókat :) képeslapkészítés - szóval mindenféle különleges mintás egyszínű, pauszpapír stb. érdekel, és a gyöngyfűzés, tehát gyöngyök (tekla, kása, csiszolt stb.) mindenféle érdekel és persze az olvasás az örök hobbi.