2010. május 12., szerda

Scooby-doo és a kalózszellem 2 db jegy Budapest Papp László Sportaréna



Kedvező áron eladom vagy elcserélem valamire 2 db egymás melletti belépőjegyemet a Scooby-Doo és a Kalózszellem című előadásra 2010. május 15.-én 19h00-kor a Papp László Budapest Sportarénába.

A legnagyobb élő Scooby-Doo turné 9 hónap alatt, két ország 38 városában mutatkozott be eddig óriási sikerrel!

A jólismert figurák; Scooby-Doo, Bozont, Vilma, Diána és Fred életre kelnek a színpadon és lebilincselő kalandozásban lesz részük egy rejtélyes szigeten!

A produkció különlegessége, hogy a karaktereket magyar színészek keltik életre, a mesedarabot pedig a kanadai szerző/rendező Jim Millan mellett, Szakál Attila a Verszprémi Petőfi Színház fiatal tehetséges rendező-koreográfusa rendezi!

A trópusi sziget, amely a színtere Scooby-Doo és barátai legújabb kalandozásainak, első látásra békésnek és érintetlennek tűnik amikor a Rejtély Rt. leszáll a szigeten. De idővel minden megváltozik…

Tarts Scooby-val, Bozonttal, Vilmával, Diánával és Freddel, akik azután, hogy találkoznak a Kalóz Királynővel és kísérteties csapatával félelmetes kalandokban vesznek részt a távoli szigeten.

Szellemek, mesés történések és lebilincselő kalandok! Hajmeresztő izgalmak és persze sok-sok nevetés, megfűszerezve egy csipetnyi borzongással, mindez frenetikus zenei és dramaturgiai kísérettel, mely lebilincselő szórakozást ígér minden korosztály számára!

A SCOOBY–DOO és a Kalózszellem c. előadás lebilincselő és ellenállhatatlan! Kihagyhatatlan családi szórakozás!

1 megjegyzés:

hildiko írta...

Ezen az e-mail címen érdeklődhetsz:

hildiko74@gmail.com