2010. szeptember 20., hétfő

Szabályok

Talán itt az ideje, hogy lefektessünk néhány alapvető szabályt, aminek érvényesnek kell lenni mindenkire. Pl. kié az elsőbbség, ha többen kérnek valamit*, mennyi ideig érdemes a cseretárgyat kérésre félretenni, legyen-e valamiféle elégedettségi mutató stb.

Ti mit gondoltok?

*ha valamire én jelentkezem legelőször, akkor szvsz abszolút dühítő, hogy a sorban utánam, és még utána következő is előbb válogathat, mint én, aki pedig a összeset kértem volna :S



Kedves Zsuzsi
Ne haragudj,hogy beleszerkesztek a bejegyzésedbe,de én úgy gondolom,hogy mindenki beszélje le Email-ben hogy csereként mit tud felajánlani , és legyen lehetősége a felajánlónak eldönteni,hogy mire cserélne szívesen.Persze jó lenne,ha mindez jelentkezési sorrendben történne és így nem lenne senkinek rosszkedve egy nem sikerült csere után.
A cseretárgyak félretevése szerintem csakis a felajánlón múlik,hogy ő meddig hajlandó egy dologra várni.

Ha ötleteid vannak szívesen veszem,ugyanis az én időmből sajna nem sok telik ilyenre, de majd próbálkozom.


Kívánok mindenkinek sok sikeres csereberét,vidám perceket. edith

7 megjegyzés:

Huligánlány írta...

Én abszolút úgy gondolom, hogy beérkezési sorrend..., illetve ha többen vannak, akkor lehessen válogatni a cseretárgyak közül, de ezt tegyük egyértelművé. De hát van ember, akinek ez nem egyértelmű???

N.Zsuzsi írta...

úgy tűnik, van :S

FKriszti írta...

Én senkit nem szerettem volna megbántani. Lehet, hogy rosszul csináltam valóban. De úgy örültem, hogy jelentkeztetek és az gondoltam mindenkivel jót teszek. Legközelebb (!?) okosabb leszek.
Elnézést!

Ili írta...

Én is úgy gondolom, ha több a jelentkező, akkor a felajánló sorban megkérdezi a felajánlott cseretárgyakat. És mivel ő a felajánló, neki kell dönteni, hogy kivel cserél!!!

Barbi írta...

Szerintem sem az a lényeg, hogy a legelső jelentkezővel kötelező cserélni, hanem minél gyorsabb a csereajánlat, annál nagyobb az esély, hogy azt választjuk (már ha megfelel a vágyainknak). Hisz mindig azt írjuk a végére, 'majd megegyezünk'. :)
Úgy gondolom, ha nem latolgatunk a felajánlott cserealapok között, hanem az első jelentkezővel gyorsan cserélünk, az nem cserebere, hanem egy felajánlás minél gyorsabb továbbpasszolása.

N.Zsuzsi írta...

csak a tisztánlátás végett: a cserealap még nem is konkretizálódott, amikor a sorrend már rég borult. szóval nem a cserealap miatt lett ez a történet számomra olyan rosszízű.

mmama írta...

Atyavilág ! már itt is ?
Én is szoktam cserélni itt , de most valamiből kimaradtam és elbizonytalanít az elkövetkezendőkben merjek e ?

Egyébként én arra cseréltem amit kértem mert értelem szerűen arra volt szükségem, és nem feltétlen az elsővel.